Hur är
Lords privatekonomi?

Hur är
Lord privatekonomi?

Räntekollen

Kolla ekonomin (anonymt och gratis) för:

Lord Ekdahl, 54 år
Sigrids väg 15
29572 Gualöv

En låg ränta för Lord indikerar att han förmodligen har en god eller mycket god ekonomi - och en hög ränta eller "Ej med" indikerar motsatsen. Tjänsten bygger på Lords lön och ev anmärkningar mm (dock ej kapitalinkomster). I Räntekollen hamnar räntan för varje person i intervallet 3,59% - 6,23% och alla svenskar från 16 är med. Räntekollen är en indikation - Lönekollen är exakt.

Mer information Introduktion

Vad får Lord i Räntekollen? – kolla direkt!kolla direkt!

Vill du få ett skarpt lånerbjudande direkt se här

Jämför upp till 36 långivare
– 500 000 har använt vår tjänst!

Räntekollen
 1. Fyll i en låneansökan
  på 1 minut

 2. Ta del av erbjudandet
  inom 24 timmar

 3. Signera och få lånet
  utbetalt inom kort

Ansvarig för formuläret och tjänsten är Enklare Ekonomi Sverige AB

Så här funkar det

 1. Fyll i en låneansökan på 1 minut

  Fyll i hur mycket du vill låna och återbetalningstid.

 2. Ta del av erbjudandet inom 24 timmar

  När du har skickat in din ansökan kommer våra bank- och finanspartners att behandla din ansökan. Vi återkommer till dig så fort du har bud att ta del av.

 3. Signera och få lånet utbetalt inom kort

  När du valt det alternativ som passar dig bäst, är det bara att signera med BankID och få lånet utbetalt.

Jämför lån

Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Det vi behöver veta är hur mycket pengar du vill låna och under vilken tidsperiod du vill ha lånet. Du kan välja ett lån på minst 5 000 kr upp till ett lån på 600 000 kr under en period från 1 år upp till 20 år. Med dessa uppgifter ger vi dig en exempelkostnad på vad din månadskostnad skulle bli baserat på den exempelränta som anges i det representativa exemplet. Kostnaden är dock bara ett exempel, din faktiska kostnad presenteras när du skapat en ansökan och fått förslag från bankerna.

Om tjänsten

Ratsit samarbetar med låneförmedlaren Enklare (Enklare Ekonomi Sverige AB) och erbjuder våra besökare att använda deras tjänst. Enklare lånar själva inte ut några pengar utan hjälper kostnadsfritt sina kunder att jämföra lån från över 30 olika banker och långivare. Genom att jämföra flera olika långivare med endast en kreditupplysning hos UC hjälper Enklare kunder att hitta det alternativ som passar dem bäst.

Info om Enklare

Bolagsnamn: Enklare Ekonomi Sverige AB
Organisationsnummer: 556975-4814
Adress: Skeppargatan 26, 114 52 Stockholm

Ratsit - i sammarbete med Enklare

Mer information om Räntekollen

Med hjälp av Räntekollen kan du se vad tillfrågade personer inom olika ekonomiska profiler har fått för genomsnittlig nominell ränta på deras blancolån. De nominella räntesatser som anges avser enbart blancolån utan säkerhet och bygger på ett genomsnitt från en marknadsundersökning utförd av Ratlibris AB under kvartal 4 år 2021.

I Räntekollen visas olika ekonomiska profiler och vad de i genomsnitt har fått i nominell ränta från bankerna enligt marknadsundersökningen. Den ekonomiska profilen bygger på olika parametrar, både ekonomiska och ej ekonomiska. En låg ränta indikerar att profilen förmodligen har en god eller mycket god privatekonomi – och en hög ränta (eller ränta saknas) indikerar motsatsen. Räntekollen anger dock ej med säkerhet vilken privatekonomi som en individ med en viss profil har i verkligheten då den bygger på en statistisk modell, den anger ej heller att en individ med en viss profil har blancolån. Räntekollen tar ej hänsyn till kapitalinkomster.

Den ränta som anges för varje person är den genomsnittliga nominell ränta som personer i samma ekonomiska profil har erhållit i snitt. De ekonomiska profiler som undersökningen har sammanställt har delats in i 49 grupper från 0-48, där profil 0 innehåller personer av en viss ekonomisk profil som ej har tillfrågats i marknadsundersökningen. För profil 0 anges ”Ej med” i stället för en räntesats.

Hur stort lån någon får och till vilken ränta bestäms av en långivare efter att en individuell kreditbedömning först gjorts. Statistiken i Räntekollen ska därför enbart tolkas som en indikation på vilken genomsnittlig ränta personer med en samma ekonomisk profil har uppgett att de fått. Mer information om Räntekollen finns i aktuell utgåva av Ratsitkatalogen, vilken ges ut av Ratlibris AB.

Genom Lönekollen här på Ratsit kan man ta reda på en persons Lön, Kapitalinkomster och Betalningsanmärkningar Ja/Nej.

Ratlibris AB ansvarar för Räntekollen samt Lönekollen.