Ratsit Plus - 87 procent rabatt på Lönekollar!

Ratsit Plus Du får 10 nya Lönekollar i månaden och kan Följa 100 personer anonymt, samt mycket mer!

Skatteverket har nu godkänt 3 580 912 deklarationer för 2023, Lönekollen är uppdaterad med de senaste lönerna!

Ratsit Plus – Allt i ett, och allt anonymt så klart!

  • 10 nya Lönekollar/mån som läggs i en pott (du kan se löner anonymt på skärmen)
  • Din Löneranking. Se hur du placerar dig i löneligan där du bor och i hela Sverige, t.ex ålder och kön. (Ej företag/kräver validering)
  • Få notiser om 100 av dig utvalda personer får uppdateringar i Lönekollen såsom bil, adress, civilstånd m.m.
  • Topplistor med de som tjänar mest där du bor och i hela Sverige fördelat på ålder, kön m.m.
  • Högst lön i kommunen. På personrapporter presenteras en topplista med de som tjänar mest i den kommunen vars rapport du besöker.
  • Reklamfritt, längre träfflistor, se och söka på personnummer

Endast 49 kr i månaden!

Köp Plus

49 kr per månad med automatisk förlängning. Ingen bindningstid. Ingen uppsägningstid.

Ratsit Plus = 87 procent rabatt!

Ordinarie pris för en Lönekoll är 39 kr. I Ratsit Plus ingår 10 Lönekollar/mån till ett värde av 390 kr – och för det betalar du endast 49 kr/mån. Och så ingår fler saker så som 100 personer/företag att Följa m.m.

Med Lönekollen kan du – helt anonymt - se lönen för alla personer från 16 år direkt på skärmen. Utöver detta kan du se inkomst av kapital och betalningsanmärkningar. Ingen kopia skickas till den omfrågade.

Att Följa en person på Ratsit är anonymt och du får exempelvis reda på när en person får uppdaterad Lönekoll, gifter sig, flyttar, fyller år, ny bil på adressen m.m. Du får notiser veckovis via mejl. Ingen kan se vem du följer och den du följer får ej reda på det.

Ingen bindningstid Vi är måna om att Ratsit Plus skall vara så flexibel som möjligt för dig som användare och därför har abonnemangstjänsten varken bindningstid eller uppsägningstid. Skulle du vilja säga upp ditt abonnemang gör du detta via Min sida.

När du köper Plus ombeds du att Logga in eller skapa ett konto.

10 Lönekollar = 87% rabatt

100% anonymt

Mer om Ratsit Plus

Månadsabonnemang utan bindningstid

I Ratsit Plus finns varken bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten är ett månadsabonnemang och gäller från den dagen du köper den. Betalning sker månadsvis via Klarna. Företagsmedlemmar kan välja betalning via Klarna eller Ratsitkonto.

Enkel uppsägning

Väljer du att säga upp Ratsit Plus så gör du det under Min Sida genom ett enkelt knapptryck och därmed dras ingen fler månadsavgifter.

10 Lönekollar/mån – 100% anonymt

Med Lönekollen köper du den sida som en person finns med på i Ratsitkatalogen (taxeringskalender). Ingen kopia till omfrågad skickas.

Du erhåller ett tryckoriginal av sidan i PDF direkt efter beställningen som du kan läsa på skärmen med en gång. Det du ser är personens Lön, inkomst av kapital samt eventuell betalningsanmärkning. PDF:en arkiveras även under Min Sida. I Ratsit Plus får du Lönekollen enbart digitalt i PDF så du hjälper miljön genom att sidan inte skickas hem till dig per post.

I Ratsit Plus erhåller du tio nya Lönekollar per månad och de du inte använder sparas i en pott för senare användning. Du kan spara upp till 250 Lönekollar i din pott. Säger du däremot upp ditt abonnemang så har du inte tillgång till potten längre.

Sök fram den person som du vill Lönekolla och klicka sedan på någon av Lönekollen-knapparna i personrapporten.

I Ratsit Plus ingår en pott med Lönekollar!

Din Löneranking

Dags för löneförhandling? Med Ratsits löneranking kan du se hur din lön placerar sig i förhållande till ditt kön, ålder och geografiskt område (postort, kommun, län, Sverige). Uppgifterna uppdateras dagligen. Löneranking ingår inte i Plus för företag.

Exempel på Löneranking med Ratsit Plus
Exempel på Löneranking med Ratsit Plus (klicka för att förstora bilden)

100 personer/företag att Följa – 100% anonymt

Att Följa någon på Ratsit är anonymt och du får exempelvis reda på när någon får uppdaterad Lönekoll, gifter sig, flyttar, fyller år, ny bil på adressen m.m. Du får notiser veckovis via mail. Ingen kan se vem du följer och den du följer får ej reda på det.

Som medlem kan man Följa 25 personer/företag men med Ratsit Plus kan du Följa 100 st. Säger du upp ditt abonnemang så försvinner de 75 senast tillagda i din Följa lista och då tappar du all deras historik.

Du söker fram den person/företag du vill Följa och väljer "Följ person/företag" i rapporthuvudet. Då hamnar personen/företaget i Följa-listan på Min Sida.

Du kan Följa fler med Ratsit Plus! Du kan Följa fler med Ratsit Plus!

Topplistor

När du har beställt Ratsit Plus finner du under Mina Sidor de senaste topplistorna för alla kommuner. Det är fördelat på bland annat kön, ålder, gifta par mm samt visas även på Sverigenivå.

Följande topplistor följer med:
  • Högst inkomst
  • Högst lön
  • Högst löneökning
  • Skatt
Exempel på topplistor i Ratsitkatalogen
Exempel på topplista (klicka för att förstora bilden)

Högst löner i kommunen

På personrapporten i Ratsit kan du se en topplista med de personer som tjänar mest i kommunen där personen du sökt på bor. Alla besökare kan se listan men endast de med Ratsit Plus kan även se löner på alla personer i listan. Det innebär att du kan se de som tjänar mest i Sveriges alla kommuner samt vilken inkomst de har.

Se/söka på personnummer

När du har aktiverat Ratsit Plus så kan du se en persons hela personnummer. Likaså kan du söka fram personer genom att ange deras personnummer i söket.

Ingen reklam

När du har aktiverat Ratsit Plus så visas ingen extern banner reklam på siten. Det kan dock förekomma egna reklambudskap från Ratsit eller systerföretag men i begränsad omfattning.

Längre träfflistor

När du har aktiverat Ratsit Plus så erhåller du upp till 400 personer/företag i träfflistan. Som oinloggad är träfflistan begränsad till 30 personer/företag

Fler saker kommer...

Vi kommer fylla Ratsit Plus med fler saker. Du kanske vill kolla vilken Löneplacering du har i förhållande till din ålder, kön och bostadsort och som uppdateras varje vecka... det kommer inom kort. Skaffa Ratsit Plus redan idag så kommer du få både nytta och nöje många år framåt.

Endast 49 kr i månaden!

Betala snabbt & säkert med Klarna
Klarna
Mastercard Visa Bankid Swish
Faktura Delbetalning Konto Bank Swish

10 Lönekollar = 87% rabatt

100% anonymt