Just nu har vi problem att skicka e-post. Vid frågor kontakta vår kundservice

Självbevakning
stenkoll på dina uppgifter

Minimera risken för ID-kapning med vår tjänst Självbevakning. Få full koll på vilka uppgifter som finns om dig i myndigheternas register och bli meddelad så fort det sker en förändring.

Ingen bindningstid

Självbevakning
159 kr / år

  • Id-Skydd
  • Löneranking
  • Registerutdrag
  • Händelser
  • Uppdateringar
  • Tjänsten aktiveras via Mina Sidor efter köp

Ta kontroll över dina uppgifter

Självbevakning ger dig en bra överblick på vilka uppgifter myndigheterna har om dig. Om det sker en förändring blir du meddelad inom ett dygn och kan se vad förändringen gäller direkt under Mina Sidor här på Ratsit.

När du använder Självbevakning får du dessutom ett säkerhetsemblem på Ratsit.se, det fungerar på samma sätt som en larmdekal på en fastighet – dvs. bedragaren väljer hellre någon annan att ID-kapa.

Det här är ingår i Självbevakning

Id-skydd

Id-skydd

Få ett säkerhetsemblem på Ratsit.se som avskräcker bedragare. Det ger samma effekt som en larmdekal på en fastighet, dvs. Bedragaren utsätter hellre någon annan för ID-kapning.

Registerutdrag

Registerutdrag

Få full koll på vilka uppgifter som finns om dig i myndigheternas register. Se personuppgifter, adress, inkomst, anmärkningar, skuldsaldo, civilstånd med mera.

Statistik och topplistor

Löneranking

Se och jämför hur din lön placerar sig i förhållande till kön, ålder och geografiskt område (postort, kommun, län, Sverige).

Bevakning och trygghet

Finansiella händelser

Bli meddelad om din kreditvärdighet förändrats, om du fått betalningsanmärkning, godkända deklarationer med mera.