3 971 960 deklarationer är uppdaterade - Lönekolla vem du vill

3 971 960 deklarationer är uppdaterade - Lönekolla vem du vill

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Skaffa företagspresentation till ditt företag

Ansvariga personer

Senast uppdaterad
2024-05-08

Uppgifter enligt Bolagsverket.

Befattningshavare

Uppgifter om Befattningshavare saknas

Styrelse | 2 st

Namn Roll Lön
Erdal Kaya (48) Roll Styrelseledamot
Lön Kolla lön direkt
Styrelseledamot Kolla lön direkt
Sükrü Kaya (26) Roll Styrelsesuppleant
Lön Kolla lön direkt
Styrelsesuppleant Kolla lön direkt

Revisor | 1 st

Namn Roll Lön
Ricardo Enrique Olivares (38) Roll Revisor
Lön Kolla lön direkt
Revisor Kolla lön direkt

Verklig huvudman

Namn Kontrollerar Kontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll Lön
Erdal Kaya (48) Kontrollerar Kontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll 100%
Lön Kolla lön direkt
100% Kolla lön direkt

Styrelsens könsfördelning

Sveriges styrelsers könsfördelning

Ekonomi

Senast uppdaterad
2024-05-08

Resultat- och balansräkning

Antal anställda

Resultat- och balansräkning (KSEK)

Resultaträkning 2022

Omsättning
15 922
Rörelseresultat
1 895
Resultat efter finansnetto
1 870
Årets resultat
1 484

Balansräkning 2022

Periodens längd
12
Omsättningstillgångar
3 830
Anläggningstillgångar
2 143
Aktiekapital
100
Eget kapital
4 022
Obeskattade reserver
0
Långfristiga skulder
0
Kortfristiga skulder
1 950
Balansomslutning
5 973

Nyckeltal 2022

Kassalikviditet (%)
134,4
Soliditet (%)
67,3
Vinstmarginal (%)
12,0
Omsättningsförändring (%)
5,2
Omsättning per anställd
1 990
Genomsnittlig lön
0
Antal anställda
8 st

Företagsuppgifter

Senast uppdaterad
2024-05-08

Juridisk Person

Organisationsnummer:
556729-9325
Firmanamn:
Erdal Kaya Baklava AB
Bolagsform:
Aktiebolag
Säte:
Stockholm, Stockholms län
Status:
Aktiv

Registrering

Bolaget bildat:
2007-05-07
Bolaget registrerat:
2007-05-16
Registreringsdatum:
2020-05-14
Bolagsordning:
2022-08-07

Skatteuppgifter

Arbetsgivare:
Registrerad som arbetsgivare
F-skatt:
Registrerad för F-skatt
Moms:
Aktiv i momsregistret

Svensk näringsgrensindelning SNI

10722 - Tillverkning av kex och konserverade bakverk

Verksamhetsbeskrivning

Bolaget skall bedriva bageri, tillverkning av Turkiska efterrätter och marknadsföra i hela Sverige och inom EU därmed förenlig verksamhet.

Firmateckning

Firman tecknas av styrelsen

Arbetsställen och koncernstruktur

Bolagsfakta.se presenteras dessa uppgifter gratis utan inloggning.

Gå till Bolagsfakta.se

Karta & vägbeskrivning till Jupitervägen 8E lokalnr:1

Latitud: 59.32117   |   Longitud: 18.01716

Registrerat på adressen

Senast uppdaterad
2024-05-08

Jupitervägen 8E lokalnr:1
194 43 Upplands Väsby

Mer om Erdal Kaya Baklava AB

Senast uppdaterad
2024-05-08

Totalt har Erdal Kaya Baklava AB betalat in 1 075 KSEK i skatt de senaste fem åren vilket ger plats 14 339 av 161 911 aktiebolag i kommunen och plats 56 709 av Sveriges 747 778 aktiebolag.

Erdal Kaya Baklava AB har en tillväxt på 5,2 % jämfört med föregående år. Vinstmarginalen för Erdal Kaya Baklava AB ligger på 12,0 % och placerar bolaget på plats 216 636 i Sverige av 747 778 aktiebolag och i kommunen på plats 43 693 av 161 911 aktiebolag. Det är 23,9 % av aktiebolagen i Stockholms kommun som har högre vinst per anställd än Erdal Kaya Baklava AB, motsvarande siffra för Sverige är 22,9 %.

0,0 % av företagen i Sverige har samma huvudbranschkod 10722 som Erdal Kaya Baklava AB och motsvarande procentsats för kommunen är 0,0 %. Erdal Kaya Baklava AB ligger på plats 9 i sin huvudbransch Tillverkning av kex och konserverade bakverk sett till omsättning per anställd (1 990 KSEK) och plats 7 sett till resultat före finansiella poster och skatt bland aktiebolagen i Sverige.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholms kommun.

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Ratsit. Läs mer om datan här.